Me pyörähdettiin Tampereella. Neljä päivää meni kuin siivillä kierrellessä kauppoja, kirppiksiä, leikkipuistoja.. Askelmittari olisi ollut kiva omistaa, tuli käveltyä tosi paljon, bussia ja autoa käytettiin vain pitempiin matkoihin. Teitä varmasti kiinnostaa enemmän shoppailusaldo kuin minun höpötykset Tampereesta ;) 

1.jpg

2.jpg

Keittiöön ostin siksak-kuvioisen patakinttaan ja tiskiliinan. Ja mukaan otin myös purkit jauholle ja sokerille edellisten muovisten tilalle. Jospa nämä kestäisi paremmin käytössä. Tigerin uutuus lähti myös mukaan, leimasin kirjaimet. Ihan huiput kun äsken kokeilin!

4.jpg

Ja ettei menisi ihan siksakiksi niin tässä kuvaa uudesta matosta, mustavalkoisena tietty :) Vierashuone kaipaisi mattoa lattialle ja sinne maton ostinkin, mutta eteiseen se nyt päätyi. Niin passeli oli paikoillaan.

Oli muuten aika mielenkiintoista järkkäillä tavaroita peräkonttiin kun lähdettiin ajelemaan kotia kohti Tampereelta. Meidän kaikkien matkatavarat, minun ostokset ja viimeisestä kaupasta mies osti vielä uuden ruohonleikkurin! Ei kun purkamaan koko konttia että saatiin leikkuri ja kaikki tavarat mahtumaan kyytiin. Myyjääkin hymyilytti :D Saatiin kuin saatiinkin luukku kiinni ;) Jatkuu seuraavassa postauksessa..

3.jpg