8.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

12.jpg10.jpg

11.jpgJotkut teistä saattaa muistaa kun viime kesänä kerroin täällä blogissa suunnitelmista tehdä liuskekivistä patioalue talon nurkalle. Nyt se on valmis ja paljon ollaankin tuossa vietetty aikaa. Meillä tuli mieleen tehdä samaan yhteyteen vielä grillauspaikka. Tähän asti ollaan grillailtu sähkögrillillä terassilla, mutta kun kerralla tehdään enemmän ruokaa isommalle porukalle, niin eihän pieni grilli siihen riittänyt vaan jouduttiin aina useassa erässä eväitä paistamaan. Nyt keksittiin hankkia tuollainen iso betonirengas pation viereen ja voi miten mainio tuossa on tehdä ruokaa. Valehtelematta joka päivä ollaan tuossa jotain grillailtu :) Viimeksi muurinpohjalettuja, jolloin nappasinkin muutaman kuvan alueesta. Oli makoisia lettuja tuoreen mansikkahillon kera! Vielä katos puuttuu patiolta, mutta sekin on siihen tulossa kunhan vain keretään tekemään.

Nyt voi sanoa että piha alkaa pikkuhiljaa näyttämään valmiilta, onhan tässä vielä paljon tekemistä, mutta kun ympärille katsoo niin ei heti joku tietty kohta särähdä silmään niinkuin tämä ennen teki :) Monta kesää siihen menikin itse tehden, piha kun ei ole ihan pienimmästä päästä, mutta kyllä ehdottomasti kannatti <3 

Rentoa elokuun ensimmäistä viikonloppua!