Tänään meidät on kutsuttu paljuilemaan naapuriin, täällä on tosi kylmä tuuli, taitaa olla kesän viimeisiä ulkosauna- ja paljuiluhetkiä.. Rentouttavaa päästä lämpimään, vähintään +35 asteiseen veteen istuskelemaan, käydä saunassa ja nauttia vaan olosta. Taidan samalla vastaanottaa syksyn, olen yrittänyt pitkittää mielessäni vielä jatkuvaa kesää :D Nyt se on ehkä pakko myöntää, syksy tulee. Haaveissa on joskus saada myös omalle pihalle ulkosauna. Voiko tunnelmallisempaa saunaa löytääkään kuin ulkosauna! 

2.jpg

5.jpg

3.jpg

1.jpg

Huomasin kynttilävarastoa penkoessani että uusia kynttilöitä en todellakaan tarvitse, paitsi tuikkuja, niitä kuluu monta pakettia syksyisin. Mitäs muuta me ollaan touhuttu kuluvana viikonloppuna? Lenkkeilty.. grillailtu.. Kävin myös isomummolle tekemässä perusteellisen siivouksen. Fuskasin oman kodin siivouksessa ja pikainen imurointi sai riittää tällä kertaa. Mummon kasvoilta paistoi onnellisuus ja ilo, tuli niin hyvä mieli itsellekin :) Käyn tosiaan joka toinen viikko tekemässä hänelle kunnon siivouksen, kun hän ei enää itse jaksa ja iloissaan ottaa aina avun vastaan. Viimeksi sain ison kasan raparperiä mukaan ja vein pellillisen raparperipiirakkaa seuraavalla kerralla mukanani. Oli kuulema parasta mitä oli koskaan maistanut ;)

4.jpg

Viikonlopun jatkoja toivotellen <3

J