Takaterassi kaipasi jotain pientä syysasetelmaa oven pieleen ja asetelma syntyi korkeisiin ruukkuihin punertavista callunoista ja hopealangasta. Ja koivupölkystä jonka päälle nostin ruostuneen lyhdyn. Lyhdystä loistaa pimeällä kivat varjot seinän pintaan.

Olen joka paikasta metsästänyt ulos laitettavia pihavaloja, siis sellaisia jotka voisi jättää talveksikin ulos. Viime vuonna näin useassakin kaupassa sähköllä toimivia ripustettavia minimyrskylyhty- valosarjoja ja minusta ne oli niin suloisia. Olisi pitänyt heti ottaa mukaan. Luokitellaankohan ne jouluvaloiksi, kun niitä ei mistään löydy :D

21.jpg

16.jpg

15.jpg

20.jpg

6.jpg

Takaterassilla näyttää nyt syksyn tullen tältä ja etupihalle en mitään syyskukkia ostanutkaan. Syy selviää alla olevasta kuvasta :)

8.jpg

9-horz.jpg

Tässä vielä vertailukuvaa.. Toinen kuva otettu huhtikuulta jolloin orvokit istutin ja toinen otettu tällä viikolla. Ehkä pikkusen villiintyneet tässä kuukausien aikana. Vieraatkin ovat ihmetelleet että onko nuo tosiaan orvokkeja, miten ne voi olla noin täynnä kukkia ja noin suuria vielä tähän aikaan! Sitä en tiedä minäkään :D Hoitona vain kastelu ja kuivien kukkien nyppiminen. Ihmeorvokkeja.