Kuinkas sitten kävikään?? Muistatteko kun esittelin tämän kaappivanhuksen ja kysyin teidän mielipiteitä jätänkö kaapin tuollaiseksi vai maalaanko? Suurin osa teistä oli sitä mieltä että kaappi on kaunis tuollaisenaan :) Siinä se nyt on samanvärisenä ja kaikki kulumat näkyvissä, olohuoneen nurkassa. En raaskinut vielä ainakaan kaappia maalata vaan hioin kevyesti pintaa, jolloin entinen maalisävy tuli esiin, vaihdoin takalevyn ja pesin hyvin. Takalevy oli pakko vaihtaa, se oli niin huonoksi mennyt. Takalevy kun meni vaihtoon, niin nyt tuolta näkyy pieni pätkä vaneria, mutta se ei minua haittaa. Laitan vaikka kirjoilla piiloon tuon :) 

Kaappihan oli menossa lastenhuoneeseen niinkuin aiemmin kerroin, mutta kuinkas sitten kävikään kun oltiin sitä kantamassa huoneeseen.. sanoin ohimennen miehelle että kokeillaanko kaappia ihan huviksi olohuoneen nurkkaan ja niin me tehtiin. Mitä mieltä olet? Jääkö tuohon vai jatketaanko matkaa lastenhuoneeseen? :)


11.jpg

12.jpg

10.jpg