Huomenta! Koska blogiini tullaan paljon erilaisilla hakusanoilla, jotka liittyy itse tehtyihin juttuihin niin ajattelin koota tähän tekemiäni DIY-juttuja. Kaikki itse tehdyt löydät oikeasta sivupalkista DIY-tunnisteen takaa ja sieltä löytyy moneen juttuun myös ohjeet. Näihin kollaaseihin kokosin nyt ne millä hakusanoilla tullaan päivittäin blogiin. Oli kiva muistella menneitä DIY-projekteja ihan sieltä monen vuoden takaakin :) Ja voin luvata että täältä blogista ei lopu itse tehdyt jutut kesken, niin paljon rakastan suunnittelua ja käsillä tekemistä. Ihan pikkuisen ajatukset on jo joulussa.. apua, juu.. mitä kivaa sitä voisi askarrella jouluksi :) 

10-tile.jpg

12-tile.jpg

3-tile.jpg2-vert.jpg

On tehty sohvapöytää, terassinpöytää, betonijuttuja, pom pomeja..kokeiltu liitutaulumaalia, tehty erilaisia kransseja ja viirejä.. heinäseipäistä koristuksia ja pyöritelty langasta pallovaloja.. vanhoista ikkunoista kasvihuoneita. Lisää kuvia löydät DIY-tunnisteen takaa. Te joilla on oma blogi, seuraatteko millä sanoilla blogiinne tullaan? Mukavaa tiistaipäivää!