3.jpg

4.jpg

2.jpg

cats.jpg

Mikä auttaa silloin kun iskee kamala himo katkarapuihin ja niitä ei tietenkään just silloin kaapissa ole. Kauppareissu ja katkarapuvoileipien tekoon, eihän siinä muu auta! Meillä lapsetkin tykkää ja äidin herkkua nämä vasta ovatkin :) Herkuttelin kaksi ja yhden säästin aamupalaksi.. Tykkäättekö katkaravuista vai onko ihan nou nou?

No.. ei ne herkuttelut siihen loppuneet.. muistin että pihalla on paaaljon rosmariinia ja eikun Valion sivuille katsomaan mitä siitä voisi tehdä. Löysin Vesan hurmausleivät ja pakkohan niitä oli kokeilla. Sainpahan vähän pienemmäksi saksittua tuota isoa rosmariinipuskaa. Omasta mielestä hunajaa oli ehkä pikkasen liikaa, ohjeen mukaan 3rkl, nyt jos tekisin niin laittaisin ehkä vain 2rkl tai alle, maistui omaan makuun liikaa hunaja. Mutta ihanan rapeita leipäsiä!

cats.jpg

Vesan hurmausleivät-resepti Valion sivuilta.

 

Herrrkullista loppuviikkoa!