cats1.jpgcats4.jpgcats2.jpgcats.jpg

Voisin todeta että tämän parempaa leipää saa etsiä :) Iltapalaksi tein yhden satsin Sikke Sumarin Namasten leipää, alkuperäinen ohje täällä. Ollaan käytetty siitä asti kun löysin Siken ihanat omat blogisivut. Ohjetta olen muokkaillut jonkun verran, kun eilenkään ei ollut kaikkia tarvitsemiani jauho aineita kaapissa, laitoin hiivaleipäjauhoja ja vehnäjauhoja. Ja paaljon siemeniä taikinaan, auringonkukan- ja seesaminsiemeniä..Tämän helpommaksi ei leivän teko voi enää mennä, muuta kuin pellille nostelee lusikalla nokareita ja se on siinä :) Leipien päälle ripottelin vielä vehnäleseitä ja auringonkukansiemeniä ennen uuniin menoa. Kannattaa oikeasti kokeilla leipäsiä, todella herkkuja! 

Minä oon semmoinen että kun jotain tekee mieli, niin sitä on silloin pakko tehdä  :) Nimimerkillä pari kertaa naapurista lainannut leipomistarvikkeita ;) 

Mukavaa torstaita! Jei huomenna on viikonloppu!