7.jpg

5.jpg

6.jpg

2.jpg

4.jpg

1.jpg

3.jpg

Makuuhuoneessa näyttää melkein samalta kuin puoli vuotta sitten, pitkästä aikaa otin kuvia sieltäkin. Tykkään huoneesta niin paljon että mitään muutoksia en ole sinne tehnyt, no matto tuli lattialle pehmikkeeksi, ainakin hetkeksi.. Nyt kun kuvia katsoo niin ehkä parempi ilman mattoa. Värimaailma on rauhallinen ja vaalea beige sykähdyttää edelleen <3 Seinän tapetista on kyselty ja se on ostettu n.5 vuotta sitten Bauhaussista, en tiedä onko enää valikoimissa. Tapetin hankin jo ennenkuin alettiin taloa rakentamaan, aika fiksua eikö :D joskus vaan eteen tulee jotain niin ihanaa että se on vaan pakko hankkia.

Meidän viiswee prinsessalla on uudet iltarutiinit kun mennään nukkumaan. Hän ottaa sisustuslehtiä vinon pinon sängyn viereen ja selailee kannesta kanteen kuvia ja ilmoittaa jos sieltä löytyy jotain tuttua. `Äiti, äiti, täällä on samanlainen tyyny kuin meidän huoneessa!` Kyllä nauratti kun eka kerran näin mitä tyttö puuhas :D Semmoiset iltasadut.. no ei, kyllä me luetaan ihan oikeatkin iltasadut :)

 

Mahtavaa kun teitä tykkäilijöitä on tullut facebookin puolelle, kiitos siitä <3 Ja kiitos viesteistä joita jätätte kommenttiboxiin, ne on aina yhtä tärkeitä <3