4.jpg

Syyskuun ensimmäinen viikko käynnistyi ja syksy on saapunut, kun puista tippuvat lehdet ja kesäkukkien tilalle saa vaihtaa syyskukkaset. Mutta ennen pihan kuntoonlaittoa ja haravoimista tein supersiivoukset sisälle. Mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi kuukausi. Kotimainen Sinituote on Casa Blogien yhteistyökumppani ja sain valita heidän tuotteistaan itselleni sopivia siivousvälineitä. Sinituotteita voin lämpimästi suositella, niistä on monen vuoden käyttökokemus. Kaikkein parasta on kun yhteen ja samaan varteen käy kaikki siivousvälineet, mopit, lastat, harjat.. Vie vähemmän kaappitilaa kun siellä on vain yksi varsi ja siihen vaihdettavat päät saa helposti napsautettua paikoilleen. Meillä oli jo ennestään Sinin lasikuituvarsi, johon valitsin nyt lankamopin, kätevän monitoimimopin, johon saa tarranauhan avulla vaihdettua mm. mikrokuitumopin

84.jpg

5.jpg

Sauna odottaa vielä pesua tällä setilläKylpyhuone on kuitenkin jo putipuhdas, kun innostuin perjantai-iltana harjaamaan jokaikisen sauman niin seinistä kuin lattiastakin. Ihan pakko hehkuttaa saumaharjaa, jolla lähti puhtaaksi laattojen välit ja pesinpä sillä kaikki laatatkin. Miten en ole ennen tuota apuvälinettä keksinyt, joka on tehty tuohon tarkoitukseen! Ja eipä tarvinnut enää jakkaran päällä keikkua katonrajassa, kun laitoin saumaharjan teleskooppivarteen kiinni. 

Tällä viikolla menen isomummolle tekemään viikkosiivoukset ja taidan ottaa osan välineistä mukaan helpottamaan siivousta. Ikkunatkin odottaa puhdistusta mikrokuituisella ikkunanpesimellä niin kotona kuin mummolassakin.

82.jpg

Pitihän se miehellekin jotain kivaa saada, kun puunaa autoaan niin ahkeraan ;D KUNGS autotuotteen pesuharja vesiletkun päähän ja rulla kiillotusliinaa, näillä lähti pirssi puhtaaksi.

2.jpg

Täkkipusseihin sujautin vieraspeitteet ja -tyynyt ja pukupusseihin ripustin pitkät juhlamekkoni. Kylppärin lasiseinän ja saunan oven puhdistuksessa ihan ehdoton oli muuten tuo mikrokuituliina. Pinnat lähti täysin puhtaaksi liinoilla ja Universal stonella. Lapset varasivat heti oranssin käden, mikrokuituisen pölykinttaan itselleen :) täytyy hommata vielä toinen kintas, kun tuli tappelua siitä kumpi sillä saa siivota :D

1.jpg

Tosi tarpeellinen on myös teippiharja, joka sekin löytyy jo ennestään meidän kodista. Vaihtorullia kuluu kissataloudessa. Ennen kuin ovesta lähtee ulos, saa teippiharjalla pyöräyttää vaatteet karvoista. Tehokas pikkuharja.

Kuivausteline helpottaa suuresti pyykinkuivausta kun kuivausrumpua meillä ei ole. Tämä äiti kiittää! Iso apu kun pyykkiä pestään melkein joka päivä ja kerran viikossa pesen suuremman määrän kerralla, joten kuivaustilaa pitää olla tarpeeksi ja pyykkipoikia. Punottu pyykkinaru telineessä olikin jo valmiina, mutta vaihdan sen muoviseen, joka on jämäkämpää narua. Miten ihana kun saa pyykkikorit edes hetkeksi tyhjiksi. Iskä ja poika on semmoisia remonttireiskoja että ei ne kauaa kyllä tyhjinä pysy :) Kuivausteline kiinnitettiin maahan maa-ankkurilla.

80.jpg

81.jpg

7.jpg

Terassilla on uusi, kestopuulle tarkoitettu ulkoharja teleskooppivarrellaTerassin pinta-alaa on lakaistavana aika paljon ja harjan leveys (35cm) helpottaa hommaa. Voin myöntää että olen melko siivousintoinen ja nyt kun siivousvälineet on päivitetty niin siivouskin sujuu paremmin ja joustavammin. Kiitos Sinille tästä loistavasta paketista!

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa.


MUKAVAA SYYSKUUTA TÄÄLLÄ PIIPAHTAVILLE <3 Joko teillä on syyssiivoukset tehtynä? Nousiko hiki pintaan kun luitte minun siivousaherruksista :D Nyt on puhdas koti!