Olikos teillä kiva viikonloppu? Suurin osa CASAn bloggaajista vieraili viikonloppuna Habitare- messuilla, itse en valitettavasti paikalle päässyt, mutta varmasti olisi ollut huippukiva reissu :)

Meidän viikonloppu alkoi sairastellen, puolet perheestä tuli flunssaan ja kuumeeseen. Onneksi tauti meni kuitenkin pian ohi ja sitten pitikin keksiä jotain kivaa puuhaa, kun päivä meni sängyssä sairastaen. Lapsilla oli ainakin niin paljon energiaa jo heti aamusta, tyttö olisi halunnut mennä uloskin, mutta en uskaltanut päästää ettei kuume nousisi uudestaan. Ihasteltiin sitten sisällä kynttilöitä, jotka tein jämäkynttilöistä. Sytytettiin tulet niihin ja minulle tuotiin oikein kamera käteen että otappa äiti nyt kuvia! ;D 

3.jpg

4.jpg

5-tile.jpg

1.jpg

2.jpg

6%20%282%29.jpg

Syksyistä sunnuntaita!