Kyllähän te tiedätte että tykkään ja arvostan valtavan paljon kaikenlaisia itse tehtyjä juttuja, joten ilomielin lähdin mukaan yhteistyöhön Anna Nygård Designin kanssa. Oletteko tutustuneet Annan tuotteisiin? Minusta on aivan mahtavaa että hän on keksinyt tehdä sälekaihtimista tyylikkäitä ja kestäviä tuotteita! Löytyy mm. lehtikoria, erilaisia säilytyskoreja, joulukoristeita, laukkuja..

Sälekori puukannella ja pieni tarjotin koristaa nyt meidän kotia. Tarjottimeen ajattelin laittaa hajuvesiä ja koriin kosmetiikkaa. Ihana myös tuo puukansi, näitähän voisi pinota vaikka päällekkäin erikokoisia :)

2.jpg

3.jpg

1.jpg

Joulupallo tuli kivana yllätyksenä paketin mukana. Ripustin pallon yhteen lehtikuusen oksaan, joita keräsin ennen lumentuloa pihan kuusesta. andin löydät myös facebookista.

Postaus toteutettu yhteistyössä Anna Nygård Designin kanssa.


Aurinkoista päivää kaikille <3 täällä ainakin paistaa aurinko kirkkaana taivaalla. Silti ajatukset ovat vielä viikonlopussa, voi viikonloppu kun menit vauhdilla ohitse.. me nautittiin siis Tahkon maisemista pari päivää. Aivan mahtavat maisemat, siellä oli muuten ihan talvi jo. Kuvia tulossa lähipäivinä :)