11.jpg

Nyt on sisustuspaketin voittaja arvottu. Teitä osallistujia oli mahtava määrä, järjestetään toistekin tämmöisiä, eikö! :) Itse arpoja on täällä kovassa kuumeessa, mutta koska tänään lupasin arvonnan suorittaa niin ei muutakuin näpyttelemään monellako arvalla kukin oli mukana ja apuna käytin random.orgia. Voittaja on Satu, Arktisia asioita-blogista:

nimet%C3%B6n.jpg

Paljon Onnea Satu! Laittaisitko yhteystietosi minulle sähköpostiini ja kumman servettipaketeista valitset, niin laitan koko paketin matkaan. j.whiteandblack@gmail.com

Niin mieltä lämmittäviä viestejä sain teiltä, kiitos niistä ihanat ja kiitos onnitteluista! Ja miten kiva kuulla kuinka moni teistä on ollut ihan alusta asti mukana matkassa <3 Muutama teistä kyseli lyhdyn ostopaikkaa. Lyhty on ostettu Kärkkäiseltä, toivotaan että sieltä vielä löytyisi näitä.

 

1.jpg

10 kuvaa kesään haaste jatkuu ja vuorossa lokakuu. Ei hirveästi eroa näkymät viime kuusta, lehdet on tippunu puista ja ruoho ei viherrä enää yhtä paljon kuin vielä kuukausi sitten. Vettä satoi kuvanotto hetkelläkin. Jos viikko sitten olisin kuvan ottanut niin näkymä olisi ollut ihan toisenlainen, nimittäin silloin oli lumi maassa. Eiköhän me lumikin vielä saada takaisin :)