1.jpg

Heissan! Upeaan auringonpaisteeseen oli mukava herätä aamulla, taidan kipaista pikimmiten aamulenkille raikkaaseen säähän. Viikkoon on mahtunut niin paljon huolta ja stressiä tälle bloggaajalle ja nyt vihdoinkin tuntuu että elämä alkaa voittaa :) Ihanaa! Vielä kun vedän keuhkot täyteen ilmaa tuolla ulkona niin eiköhän se siitä :) 

Mutta nyt kuviin. Yksi päivä törmäsin tällaisiin muovisiin teerasioihin ja ostin yhden rasian, kun mielessäni jo näin mihin voisin rasioita käyttää. Kun en yhtään muistanut meidän vetolaatikoiden mittoja, korkeutta lähinnä, niin ostin vain yhden malliksi ja sovittelin kotona mahtuuko laatikot aukenemaan. Hyvin mahtui joten hain vielä viisi lisää :D Ja enhän minä näitä teepusseille ostanut ( kaupan täti varmaan luuli että meillä juodaan paljon teetä, katsoi nimittäin sen verran pitkään ostoksiani) Kannet irti rasioista ja kauneustilpehöörit tilalle. Näihin mahtuu meikit, kynsilakat, pompulat..ihan mitä vaan keksii laittaa. Kyllä tuli siistin näköiset vetolaatikoista ja tavarat pysyy omilla paikoillaan laatikkoa avattaessa. Hintakaan ei päätä huimannut, 2,50e.

3.jpg

2.jpg

Raikasta sunnuntaipäivää, kiva kun piipahdit!