6.jpg

Olikos teillä kiva viikonloppu? Meidän viikonloppu alkoi suursiivouksilla sisätiloissa, lauantai meni pihaa haravoidessa, vihdoinkin kaikki lehdet varisi maahan. Työmaan  jälkeen grillailtiin ulkona, taisin mainita jo viime kuussa että taitaa olla viimeiset grillausilmat, mutta mutta.. joka viikonloppu ollaan vielä ulkosalla tehty ruokaa, mikäs siinä kun ilmat on näin hyviä. Yleensä kesän jälkeen ei tee mieli enää yhtään grilliruokia, mutta tämä syksy on ollut poikkeus :) liekö uudella  grillauspaikalla vaikutusta tähän asiaan ;)

7.jpg

8.jpg

Kynttilöitä tulee poltettua joka ilta ja viikonloppuna otin esiin joulutavarat(!) ihan pikkuisen piti koristeita ihastella, mutta kiltisti laitoin kaikki takaisin laatikoihin, nappasin sieltä vain valot jotka asettelin isoon lasivaasiin. Myös lampaantalja pääsi sohvalle, onkin muuten ainut talja meillä tällä hetkellä. Pitäisi hommata pari vielä lisää, kun tämä lämmittää talvisin lasten peppuja pulkkaretkillä :)

4.jpg

5.jpg

3.jpg

Viettäkäähän kiva viikko! Ja hei ihan mahtavaa miten moni teistä on jo ottanut osaa arvontaan <3 Vielä ehtii mukaan!