Heipsis! Jokos siellä on ensilumi satanut? Tänne satoi tänään. Ihanaa, vaikka melkein kaikki valkoinen onkin jo sulanut pois. Lapset kokeili tehdä lumiukkoa pihalle, mutta ei ihan lumi riittänyt siihen puuhaan :)

Sain alkuviikosta haasteen JuttaEmilialta, kiitos <3 oli mukava muistella vielä kerran kesää kuvia katsomalla!

Haasteessa siis muistellaan kesää ja kuvaillaan jokaista otosta vain yhdellä sanalla. Tässä minun valitsemat kesäkuvat, kaikki yllättäin ulkoa otettuja, paitsi ensimmäinen. Kesällä kun ei malta sisällä olla :)

104.jpg

Pionit <3

8.jpg

Rannat

3.jpg

Herkutteleminen

5.jpg

Betonityöt

110.jpg

Rentoutuminen

2.jpg

Vihreys

4.jpg

Leikkiminen <3

Viikko on ollut tosi kiireinen.. aloitin syksyllä opiskelut ja taisin jossain postauksessa vihjatakin asiasta :)  Olen tehnyt tehtäviä ja käynyt koulua. Meiltä on kouluun matkaa, monta tuntia menee jo matkoihin, mutta olen niin innoissani opiskelusta että ei edes koulumatka haittaa. Yksi unelmistani on toteutumassa <3 Kuka arvaa mitä alaa :)

Toivon teille kaikille oikein rentouttavaa viikonloppua <3