Blogi on ollut vähän hunningolla tämän viikon, mutta minulla on ollut hyvä syy! Koulua, koulua ja paaaljon tehtäviä, jotka sain palautettua opettajalle. Nyt voi aloittaa viikonlopun rennosti. Voiko ihanampaa olla! En taida ottaa edes imuria siivouskaapista, kerkeää sitä ensi viikollakin siivoamaan. Sen sijaan kotiin tullessa pistin heti pitkävartiset saappaat jalkaan ja kipaisin takapihan metsästä hakemassa kuusen tuohon vesihyasinttikoriin. Otsikosta voisi päätellä että raahasin jo joulukuusen sisälle :D Ei ihan vielä :) Revin pikkukuusen juurineen irti, josko se kestäisi kauemmin kun saa kunnolla vettä. Korin sisällä on iso Riihimäen lasitölkki. 

104.jpg

Tulipa niin jouluinen tuoksu <3 tuoreen kuusen tuoksu! Eihän tästä puutu enää kuin uunituoreiden piparien tuoksu niin olis jo joulumieli kohdillaan :) Lasten iloksi ripustin tähdet ikkunaan, viime vuonna olohuoneen ikkunoissa oli nämä kaksi pienempää tähteä ja automaattisesti laitoin ne ikkunoihin, mutta kokeilin isompaakin tähteä. Kumpi parempi?

103.jpg

102.jpg

10 kuvaa kesään-haaste jatkuu ja tältä näyttää takapihan nurkassa marraskuussa. Jee meillä on lunta! Viettäkäähän yhtä rento viikonloppu niinkuin minä aion tehdä :)

101.jpg