1.jpg

..ehdottomasti viikon paras päivä :) Löysin parilla eurolla kirppikseltä uuden kellon keittiöön, edellinen tipahti käsittelyssäni ja meni rikki. Miten outoa oli kun ei pitkään aikaan ollut kelloa tuossa koristeikkunalla, aina vilkaisin samaan kohtaan että paljonkos se kello on enkä muistanut että kello puuttui. Nyt voi taas tarkistaa ajan, hiukan eri kohtaan laitettiin kello tällä kertaa :)  I like!

3.jpg2.jpg

Tänään saan ystäväni kylään, ajateltiin herkutella hyvällä ruoalla ja viinillä! Ja jos oikein ranttaliksi pistetään niin käydään illan tullen myös viihteellä, katsotaan nyt miten mammat jaksaa ;) Toivottavasti teilläkin on kiva viikonloppu tiedossa! Me on hankittu isille, vaarille ja ukille jo isänpäivälahjat ja lapset teki suloiset kortit. Kakun leipominen on vielä lauantai-iltana tiedossa, sitten olisi kaikki valmiina sunnuntaita varten. 

5.jpg

6.jpg

4.jpg

Viettäkäähän mukava viikonloppu <3