23.jpg

Lupasin laitella kuvia uusista valaisimista :) tässä ne nyt on lipaston päällä, jonka yläpuolelta otin kaksi hyllyä tavaroineen pois. Tuli jotenkin paljon avaramman näköistä kun hyllyt irroitettiin. Lipaston päällä olevat tavarat on vaan pikaisesti heitelty tuohon ja osa lähtee vielä pois ja jotain tulee tilalle. Kuvailin nyt vain näitä ihanuuksia :) Jokin pieni kultainen esine on hakusessa sohvapöydälle, mietin sellaista kultaista kynttilänjalkaa yhdelle kruunukynttilälle. 

Pentikiltä hain toiseen jalkaan valkoisen varjostimen. En tiedä onko tuo vanhempi varjostin mikä minulta jo löytyi, tummunut vuosien aikana vai mitä, mutta värieroa on hieman. Uudempi on puhtaamman valkoinen. Mies ei huomannut mitään eroa ja sanoikin että olen kuulema liian tarkka ;D Niin se taitaa olla :)

20.jpg

Jouluisia kukkia meille on ilmestynyt jo muutamia. Amaryllis (luultavasti valkoinen) ja valkoisia hyasintteja ostin kauppareissulta. Tyttö halusi omaan huoneeseensa vaaleanpunaisen hyasintin ja koristeli sen puolukanvarvuilla ja sammaleella. Siitä tulikin hieno. Joka päivä lapset ovat kyselleet että milloin me laitetaan äiti joulua sisälle. Olen yrittänyt pitkittää valojen laittoa, mutta kai se on pakko kohta joulutavarat ottaa esille kun lapset toivoo. Itse voisin kyllä odottaa joulukuuhun :) Jos paperitähdet laitettaisiin ikkunoihin, pitääpä ehdottaa käviskö se näin alkuun.

21.jpg

22.jpg

Valot päällä valaisimet ovat aika upean näköiset, illalla ei olohuoneessa muuta tunnelmavaloa tarvitsekaan.

Mutta nyt jatkamaan Elefantti marssia :) olkkarissa on semmonen meno päällä että! Neljä pientä elefanttia marssi näin.. Mukavaa iltaa sinne ruudun toiselle puolen, kiva kun kävit!

24.jpg