Vihdoin mekin saatiin lumikerros ilahduttamaan pimeitä iltoja <3 Toivottavasti teilläkin on siellä lumi maassa. Lapset pyöritteli ensimmäisen lumiukon pihalle, kun lunta tuli sen verran että lumiukon teko onnistui :) Sillä aikaa minä tein koulutehtäviä, oikeastaan koko päivä on mennyt etäopiskellen. Pitää hyödyntää nämä viikonloput, kun mies on kotona, niin pystyn keskittymään ja saan rauhassa opiskella :) Niskat on melko jumissa kun olen tässä koneella istunut monta tuntia, mutta onneksi kohta pääsen lämpimään saunaan. Oikeasti opiskelu on niin mukavaa! Ja vaikka jonkun verran on tuttua asiaa, myös paljon uutta olen oppinut tämän syksyn aikana. Huomenna vielä jatkuu etätehtävien tekeminen ja sitten jännätään opettajan palautetta.

34.jpg

30.jpgEnsimmäiset hyasintit nappasin kaupasta matkaan, valkoisia, valkoisia tietenkin :) Tykkään tosi paljon tuosta maljakosta kun sisään voi tehdä mitä erilaisempia asetelmia. Ehkäpä kaunein ja yksinkertaisin on tämä asetelma tulppaaneista. Nyt sisään laitoin hyasintit ja ympärille muutaman puolukanvarvun. 

31.jpg

32.jpg

33.jpg

Ollaanko siellä jo pikkujoulu tunnelmissa? Tänä vuonna ei ole pikkujouluja tiedossa, joten ajattelin järjestää itse sellaiset :) Pitäähän ne pikkujoulut olla että pääsee joulun tunnelmaan!