Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella.. Niin huimaa vauhtia mennyt joulukuu eteenpäin että nyt ei tämä tyttö pysy perässä :D Pikkuhiljaa ollaan laitettu joulua kotiin, mutta yksi asia on unohtunut täysin, minkä tänään huomasin. Joulukortit! Siis apua. Joka vuosi olen laittanut oma tekemät kortit matkaan, mutta ei ne ainakaan huomiseksi kerkeä, jos ei sitten pistä joulukorttipajaa pystyyn seuraavaksi yöksi ;) Toivottavasti teillä on paremmalla mallilla korttien lähetys!

5.jpg

1-crop.jpg

Kinkku ja lahjat odottelee vielä kaupassa, laatikot teki ihana anoppi meille valmiiksi ja muutamia jouluaskarteluja on vielä tekemättä. Siinäpä ne :D eli aika paljon vielä hommaa. Kuusi on kuitenkin valkoinen tänäkin jouluna. Jalka menee vielä vaihtoon kunhan mies kerkeää tehdä pienen muutoksen jalkaan. Tuli ihan joulun tunne kun laiteltiin yksi ilta koristeita ja koottiin kuusi. Joko te olette kuunnelleet joulumusiikkia? Minä taidan laittaa tänään ensimmäistä kertaa joululaulut soimaan.

3.jpg

2.jpg

Ihanaa joulun odotusta <3