19-tile.jpg

Tässä tulee kuvakooste meidän joulusta kuten lupasin. Herkuttelua, naurua, laulua, saunomista, ystäviä ja perhettä ja paljon jännitystä pukkia odotellessa.. ja mikä parasta päästiin jouluaattona paljuun ja ulkosaunaan <3 Olihan se tunnelmallinen kokemus aattona ja toivottavasti siitä tulee meidän uusi perinne jouluna.

Meidät kutsuttiin kahtena peräkkäisenä päivänä valmiiseen pöytään syömään. Jouluherkkuja oli niin paljon että jälkiruoka piti syödä vasta myöhemmin illalla, kun kaksi lautasellista nautin jouluruokaa. Niin hyvää. Jouluna on aina lämpöisä tunnelma, ettei millään malttaisi mennä edes nukkumaan, kun on niin kiva rupatella glögilasin äärellä. Joulusta jäi hyvät muistot ja niitä voi aina palata muistelemaan kuvien kera. Nyt hyvillä mielin uuteen vuoteen. Mitähän kaikkea jännää vuosi tuokaan tullessaan..

35-tile.jpg

151-tile.jpg

37-tile.jpg

Muistatteko kun kerroin täällä blogissa että meille tulee joulukuuseen vähän erikoisempi jalka? Siinä se nyt jykevästi seisoo paikoillaan :) pysyy muovikuusikin pystyssä. Itse tykkään tästä hirmuisesti ja ensi jouluna pölkky pääsee taatusti taas käyttöön. Tykkäätkö?

31.jpg

50.jpg