Näitä kuvia katsellessa huomasin että melkein joka kuvassa on enemmän tai vähemmän DIY-juttuja, joita olen tehnyt tänä vuonna. Ja kuinka paljon onkaan mahtunut sisustamista yhteen vuoteen, useiden kuvien kohdalla aloin muistella että joko tästäkin hetkestä on kohta vuosi aikaa. Niin vain aika vierii ja muistoja syntyy lisää. Jokaiselta kuukaudelta valitsin alle muutaman kuvan vuodesta 2013.

1-tile.jpg

nimet%C3%B6n1-tile.jpg

6-vert.jpg

7-tile.jpg

9-tile.jpg

14-tile.jpg

12-tile.jpg

25-tile.jpg

30-tile.jpg

Tätä vuotta on enää yhdeksän tuntia jäljellä ja taas on yksi tapahtumarikas vuosi paketissa. Uskon että teilläkin siellä ruudun toisella puolen on vuoteen mahtunut kaikenlaista, niin hyviä kuin huonoja hetkiä, mutta toivon että teillä kaikilla on enemmän niitä hyviä muistoja tallessa <3 Olen muuten tänä vuonna huomannut että positiivisuus kantaa pitkälle. Se olkoon seuraavankin vuoden lupaus, olla positiivinen. Nyt toivotan teille ihanille näiden tämän aamuisten maisemien keskeltä onnea, terveyttä ja ikimuistoisia hetkiä vuodelle 2014! Rakkaimmat kiitokset jokaiselle lukijalle tästä vuodesta ja erityiskiitos teille kommenttiboxiin viestejä kirjoittaneille <3

2.jpg

1.jpg