5%20%E2%80%93%20kopio.jpg

2%20%E2%80%93%20kopio.jpg

1%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tyttö sai mieluisen joululahjan kun kuusen alta paljastui uusi päiväpeite ja tyyny omaan sänkyyn. Pääsimme tekemään yhteistyötä Nordic Collectionin kanssa ja valitsin suloisen Pöllö-päiväpeitteen ja koristetyynyn pukinkonttiin. Etukäteen en kertonut tytölle mitään ja kovin iloinen yllätys olikin paketin aukaistuaan. Edellinen päiväpeitto jäi lyhyeksi kun sänkyä jatkettiin tytön kasvettua. Nyt saa taas sängyn hyvin pedattua kun sängyssä on oikean mittainen peite, mitoiltaan 140x200cm. Välillä vieressä nukkuu myös pikkuveli, joten tilaa pitää olla. Poika kun ei suostu omassa sängyssä nukkumaan ollenkaan. Joko äidin ja isin vieressä tai isosiskon :)

4%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Minusta lastenhuoneessa pitää olla väriä ja ihastuin koristetyynyssä marokkolaiseen kuviointiin ja kun näin Nordic Collectionin etusivulla Pöllö-peitteen, niin päätös oli sillä selvä. 5-vuotias neitokainen on kovin tarkka omista tavaroistaan ja ilomielin otti tekstiilit huoneeseensa eli hyvät valinnat tein. Reipas tyttö haluaa aina itse siivota huoneen ja vaatteita saattaa vaihdella viisikin kertaa päivässä. Leikkii balleriinaa ja kovasti haluaisi balettikouluun. Taitaa kaikilla tytöillä olla tuossa iässä samoja juttuja :) Ja Robin on niin ihana!! Lapset saivat ison kasan joululahjoja ja oli siellä se toivottu idolin levykin. Alla olevassa kuvassa vielä näkymä olohuoneen puolelta lastenhuoneeseen, nyt voi oveakin pitää auki kun huoneen näkymä on tämä. Kiitos Nordic Collectionille kauniista tekstiileistä! Täältä voi kurkata muitakin heidän tuotteitaan.

3%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Postaus tehty yhteistyössä Nordic Collectionin kanssa.

Joko teillä siellä on joulu ohi? Itse en millään tahtoisi päästää irti joulusta, mutta pakko kai se on ;) Meidän joulusta ajattelin laittaa vielä kuvia, siitä sitten vaikka seuraavassa postauksessa, palataan silloin! MUKAVAA VIIKONLOPPUA!