Tämän aamun aloitin varsin erikoisella tavalla, menin aamusaunaan! Heräsin jo puoli viideltä ja kun mies lähti töihin, kävin laittamassa saunaan tulet. Yleensä vain jouluaattona käydään aamuisin saunassa, mutta voihan sitä tottakai käydä muulloinkin. Lapset vielä nukkuivat, joten sain ihan rauhassa saunoa ja hyvin nukkuivatkin, seitsemään asti. Kylläpäs piristi kovasti ja päivä lähti mukavasti käyntiin, kannattaa kokeilla. Ulkona on niin kaunis auringonpaiste ja valoa tulee sisällekin. Heti teki mieli ottaa kamera käteen. Lopussa kuvia pihalta, voi kauneus! Luonto on kauneimmillaan tällaisena pakkaspäivänä.

7.jpg

Palatakseni otsikkoon, olohuoneessa ollut kaappi löysi paikkansa keittiöstä olohuoneen uuden järjestyksen myötä. Reppana on vähän turvonnut :D alakaapit ei mene kunnolla kiinni, joten keväällä pitää hioa oven alareunoja hieman. Kaappi kätkee sisälleen koko kynttilävarastoni (jep niitä on paljon) ja reseptit. Alakaappeihin olen piilottanut pari pojan kauko-ohjattavaa lelua. Ne on siellä hyvässä jemmassa siihen asti että hän oppii ettei leluja rikota. Joku rikkomisvimma on meidän 4-vuotiaalle iskenyt :)

Nuo ruskeat laatikot sopii mielestäni hyvin kaapin vihreän sävyn kanssa ja kaapin tulosta asti ne on kaapin päällä majailleet. Jos minulla olisi ruokakirjoja, niin laittaisin ne esille tuohon alatasolle, mutta kun ei ole niin näillä mennään.

8.jpg

2.jpg

5.jpg

6.jpg

4.jpg

3.jpg

1.jpg

Kuuraiset puut *huokaus* 

Leppoista päivää kaikille!

ps. Kokeilin erilaista fonttia ja täähän näyttää ihan hyvälle!

9.jpg