3.jpg

5.jpg

2.jpg

4.jpg

6.jpg

Voi miten ihana on tulla joka päivä kotiin kun lapset ovat iloisena ovella vastassa. Äiti, äiti, meillä on ollut ikävä sinua!  Arjen parhaimpia iloja <3 Kuljen aika pitkän matkan päässä opiskelemassa ja meillä on niin hyvin onnistuttu järjestämään lastenhoito sillä aikaa, kun molemmat mummut ehdottivat että he voivat katsoa lapsia siihen asti kun tulen koulusta. Molemmilla on omat työt, mutta silti he haluavat auttaa. Aivan ihanat isovanhemmat. Lapsille isovanhemmat on todella tärkeitä. Nytkin kun mummu lähti omaan kotiin, molemmat vilkutti ovella hei, hei mummu, oot rakas! 

Tänään ilostutti myös kovasti haalean lila tulppaanikimppu kauppareissulla, jonka nappasin mukaan.. tai itse asiassa kimppuja lähti mukaan kaksi :) Päivän ilon hetket jatkui vielä kun huomasin että mies oli siivonnut kotona ennen töihin lähtöään ja tehnyt lapsille ruoan valmiiksi. Vaikka arki välillä kiireistä onkin, niillä pienillä asioilla voi tehdä toiselle hyvän mielen kiireenkin keskellä. 
Nyt lasten kanssa saunaan ja iltasadun jälkeen nostan jalat kohti kattoa ja otan iisisti, tuliskohan sieltä joku hyvä leffa. 
Mitä ilon aiheita sinun torstaipäivääsi kuului?