1.jpg

Voi miten nautin näistä pidennetyistä viikonlopuista. Kerkeää olla yhdessä perheen kanssa ja touhuilla kaikkea mukavaa. Juuri tultiin pitkältä lenkiltä, posket punaisina kirjoittelen tätä postausta. Sovittiin tytön kanssa että joka päivä käydään lenkillä ja toisen pitää aina muistuttaa toista, jos asia meinaa unohtua ;) Tänään käytiin kyllä kahdestaan miehen kanssa, kun lapset halusivat mennä mummulaan auttamaan mummua joulukoristeiden pakkaamisessa. Otimme omat koristeet jo eilen pois ja kyllä tuli niin avaran näköistä, kun kuusikin lähti välikatolle odottelemaan seuraavaa joulua. 

Vaihdettiin pitkästä aikaa olohuoneessa järjestystä, edellinen taisi olla jopa yli vuoden. Sohva oli siis ennen ikkunoiden alla ja tv tuossa heinäseipään alla, missä sohva on nyt. Ainut mikä jäi samalle paikalle, on tuo lipasto. Todella harvoin tulee nykyään vaihdettua järjestystä, vaikka olohuone on sen mallinen että vois kokeilla montaa erilaista tapaa, mutta mitä sitä hyvää järjestystä muuttamaan. Nyt kuitenkin kokeiltiin näinpäin ja sohvalta näkyy kaunis metsämaisema ikkunoista.

2.jpg

3.jpg

Muutosta on tapahtunut myös vierashuoneessa, siitä sitten toisella kertaa. Nyt on joululomat ohi ja huomenna koulutehtävien kimppuun. Tasan viikko aikaa saada viimeinen tehtävä valmiiksi, monen sivun essee odottaa kirjoittajaansa, aiheena korjausrakentaminen. Oisko siellä yhtään vapaaehtoista ;D  

Mukavaa loppiaisen iltaa!