2.jpg

4.jpg

Lauantaihuomenet! Tai päivähän nyt jo on :) Kylpyhuoneessa ja saunassa innostuin vähän maalailemaan semmosia pikku juttuja, jotka joka kerta pistää silmään kun saunotaan. Samalla uusin myös silikonit lattiaan. Tiesittekö että silikonit suositellaan uusittavaksi n.viiden vuoden välein mm. suihkutiloissa? Aika hyvänä silikonit oli pysynyt, joten en joka nurkkaa alkanut uusimaan. On muuten kätevä sellainen muovinen silikoninpoistaja, sillä lähtee hyvin vanhat silikonit irti. No mitäs minä maalasin.. saunan oven nupit mustaksi ja saunan puolella katossa olevat tuloilma- ja poistoilmaventtiilit saivat myös mustaa maalia päälle. Valkoiset möhkäleet mustassa katossa pisti vähän liikaa silmään, mutta nyt on nekin pikkujutut korjattu :) En kai mä liian tarkka oo!

3.jpg

1.jpg

Tänään alkaa remontti kaksiossa, johon teen pientä pintaremonttia ja stailaan sen sitten tulevia näyttöjä varten. Katosta aloitetaan, seinäpinnat joko tapetoidaan tai maalataan, keittiön kaapistojen ovet maalataan, niitä ei vaihdeta koska ovat niin hyväkuntoiset, rivat uusitaan ja välitilan kaakelit maalataan. Lattia laminoidaan ja katto- ja jalkalistat vaihdetaan joka puolelle. Siinä onkin minulle urakkaa seuraavalle parille kuukaudelle. Innolla odotan remontin etenemistä! Työntäyteistä päivää minulle ja mukavaa lauantaita sinulle!