Muutosta on tapahtunut sisustusrintamalla myös vierashuoneessa. Pitkään aikaan täältä ei ole näkynyt kuvia, mutta nyt uudistuksen myötä näette raikastuneen vierashuoneen. Huone toimii siis vierashuoneena, jossa on parisänky ja toiselta seinustalta löytyy myös tietokonepöytä. Katseenvangitsija huoneessa on ehdottomasti sisustustaulu, jonka sain blogiyhteistyön myötä Raamiin.fi verkkokaupasta. Mustavalkoinen taulu talvimaisemineen. Raamiin.fi on kotimainen yritys joka valmistaa akryylitauluja, julisteita ja tarroja.

2.jpg

Tämä taulu on kooltaan 70x100cm. Tauluja saa myös pienemmässä koossa, 50x70cm. Raamiin.fi kertoo sisustustauluista verkkosivuillaan näin:

" Akryylille painetut Imageroad sisustustaulut ovat uusia ja kotimaisia sisustustuotteita nykyaikaisten kotien ja julkisten tilojen seinille. Akryylitaulun kiiltävä pinta tuo kuvat kirkkaasti ja terävästi esille. Kuva painetaan kirkkaan akryylilevyn taakse ja kuvaa katsotaan levyn läpi. Akryylin ansiosta kuva tulee esille uudenlaisella, kirkkaalla tavalla ja kuvan piirto on huippuluokkaa. Painojälki levyn takana tuo kuvaan myös hienostuneesti kolmiulotteisuutta. Akryylitaululla voi sisustaa vaikka kylpyhuoneen, sillä se kestää kosteutta. " 

5.jpg

4.jpg

1.jpg

Raitamatto siirtyi eteisestä tänne vierashuoneeseen ja musta päiväpeite tuli valkoisen tilalle. Sisustustyynyt vaihdoin uusiin valkoisiin, joissa on kivat puunapit sivuilla. Kokeiltiin taulua muuten myös kylpyhuoneeseen, sinnekin se olisi sopinut todella hyvin valkoisten seinälaattojen ja mustan lattian kanssa. Verkkokaupassa on myös aivan ihania julisteita, joita voisin harkita lastenhuoneeseen tai tauluhyllylle. Aakkosia, numeroita, kuvia, tekstiä.. erityisesti nuo aakkos- ja tekstijulisteet olivat mieleeni. Jos mietiskelet johonkin tilaan näyttävää taulua, niin täältä näet valikoiman. Kaikki tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja. 

6.jpg

Postaus toteutettu yhteistyössä Raamiin.fi kanssa

Joko siellä sisustustuulet puhaltaa? Ulkona on niin synkkä keli että sisällä on aikaa touhuilla sisustuksen parissa, mikäs sen mukavampaa :)