Päätin kuvata makuuhuoneen nurkasta nurkkaan kun sain ihanalta Syhiltä 360-haasteen joulukuussa. Nyt ehdin tarttumaan haasteeseen ja tämä olikin kiva tehdä, vähän erilaisempi haaste :) Syhi on kirjoittanut blogisivuillaan säännöistä näin: 

Valitse kotisi kaunein huone ja ota siitä vähintään neljä kuvaa siten, että kuvaat aina nurkasta nurkkaan. Ota vuoronperään kuva jokaisessa nurkassa seisten. Julkaise kuvat blogissasi myötäpäivään. Voit tehdä 360-kierroksen myös useassa huoneessa. Tule kertomaan minulle, kun olet haasteeseen tarttunut ja haasta muita bloggareita mukaan.

Joten ei muutakuin haasteen kimppuun :) Tässä tulee meidän makkaria ihan joka suunnasta!

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Huoneesta saa varmasti paremman käsityksen, kun ottaa kuvia laajemmasta kuvakulmasta. Useimmiten sitä napsii aina samasta kuvakulmasta kuvia ja nyt tämän haasteen myötä tuli kuvattua koko huone. Haastan teidätkin mukaan, kuka haluaa ottaa haasteen vastaan? :)

KIVAA VIIKONLOPPUA <3