Tämä viikko on ollut niin kiireinen, että uni on tullut melkein heti kun on sänkyyn päässyt. Joka ainut ilta olen kotiin tullessa lämmittänyt saunan ennen nukkumaanmenoa, pieni rentoutuminen kiireen päätteeksi on tarpeen. Tosiaan koulua ja remonttia on mahtunut viikkoon yllin kyllin. Jäi kamera kotiin, niin en vielä voinut ottaa valmiista välitilasta kuvia, mutta seuraavalla kerralla sitten räpsin kuvat. Viikolla varmistui myös työharjoittelupaikka sisustusliikkeestä, jossa on myös sisustussuunnittelupalvelu, joten innolla odotan tulevaa, oi oi! On tää opiskelu aikuisena kivaa!

Nyt lasten kanssa lumiukkojen tekoon pihalle ennen pimeän tuloa ja sen jälkeen kuudennen kerran saunaan tällä viikolla ja Putouksen pariin :D Seuraatteko ohjelmaa? Jos, niin kuka on paras hahmoista? Minusta ehdottomasti Imatran Antsku :D Mie melkeen romahin kun en kerenny hakemaan viikonloppukimppua kotiin, joten kukkia ihaillaan vain kuvien kautta :)

1.jpg

10.jpg

102.jpg

Hei, huomiseen asti vielä aikaa osallistua ihanien lahjalaatikoiden arvontaan täällä! Sunnuntai-iltana arvon voittajat.