nimet%C3%B6n.jpg

Nyt pitäis tehdä pieni (ihan pieni vain) reissu Ikeaan :) Tein kollaasin tuotteista jotka haluaisin kotiin. Tärkeimpinä säilytystilaa lastenhuoneeseen kun myin sieltä Expedit-hyllyn pois ja keittiöön varjostinta ruokapöydän ylle. Tämä kollaasin varjostin on siis se, jota ajattelin tuon väliaikaisen ratkaisun tilalle :) Varjostin on 59 cm halkaisijaltaan. Sitten tietysti kaikkea pientä sälää tarttuu aina mukaan Ikeasta, yleensä kärry on täynnä kun kassalle asti pääsen ja sinisiä ostoskasseja peräkontti täynnä ;D

Tiedättekö muuten onko tuota BRÅKIG-sarjaa enää Ikean valikoimassa? Löysin ne kyllä nettisivuilta, mutta ei niitä tuotteita saanut klikattua auki. Joko ne on loppuunmyyty?! Tykkäisin niin noista mustavalkoisista :)


Nyt saunaan! Remonttihommat kohteessa jatkuu, hiomakoneen ja telan kanssa olen heilunut tämän päivän. Illalla saunan jälkeen blogikierrokselle :)

Kuvakollaasi tehty www.ikea.com