5.jpg

8.jpg

Tytön synttärit lähestyy ja ajattelin jo hyvissä ajoin askarrella lisää pompomeja koristeeksi. Tiimarissa oli vähän aikaa sitten loppuunmyynti ja hain paljon askartelujuttuja sieltä mm. kuvassa näkyvät cocktail-tikut (näitä otin kirkkaitakin), eriväristä silkkipaperia, vaaleanpunaista ja valkoista kakkupaperia ja vaaleanpunaista liinaa juhlapöytään. Servettejäkin lähti mukaan, niitähän tarvii aina. Tavarat oli ihan puoli-ilmaisia, muutama kymmensentti jäi aina yhdelle hintaa.

Tänä vuonna pastellinsävyt on juhlien teemaväri, nuo pompomit pääsee sitten lastenhuoneen kattoon roikkumaan juhlien jälkeen. Ja osa siellä on roikkunutkin jo edellisistä synttäreistä. Täältä näet helpon pompomien ohjeen, jonka kirjoitin pari vuotta sitten kuvien kera.

Lahja on onneksi jo valmiiksi mietitty, vaaleanpunainen nukkekoti. Kakkutoiveeksi synttärisankari esitti kisukakkua eli Hello Kitty se on leivottava :) Lasten synttäreiden järjestäminen on niin mukavaa, itselle sitä tulee harvoin mitään järjestettyä, paitsi silloin kun täyttää pyöreitä ;)

6.jpg

7.jpg