Räväkkä kirkkaanpunainen kaappikokonaisuus kotiutui lastenhuoneeseen! I-H-A-N-A. Kokovalkoisia Bestå-kaappeja lähdettiin ostamaan, mutta kun näin alennuksessa kirkkaanpunaiset ovet (2e/kpl) niin muutin mielen ja otin kärryyn punaiset ovet ja valkoiset rungot. Ajattelin että kotona tuunaan ovet uuteen väriin. Tarkoitus oli siis itse päällystää ovet DC fix kalvolla, mutta nyt kun ne kasattiin tuohon omalle paikalleen niin ovet jäävätkin punaisiksi, tuovat niin kivasti piristystä huoneeseen! Leveyttä kaapeilla on yhteensä 180cm ja alle satasella saatiin koko paketti pomppusaranoineen, kyllä kannatti!

24.jpg

23.jpg

Myös pari Bråkig kulhoa lähti matkaan, ne näkyykin tuossa tason päällä. Ja lastenhuoneestahan löytyi jo jotain punaista väriä kaapiston kaveriksi mm. nuken vaunut, kello ja salkku. Arvatkaa vaan miten mielissään lapset olivat uudesta punaisesta kaapistosta ja ihan itse järjestivät omat tavaransa hyllyihin ja pitävät ne jopa järjestyksessä :)

22.jpg

21.jpg