Täällä sulaa loputkin lumet pois kun taivaalta sataa vettä. En antanut vesisateen haitata vaan aloitettiin aamulla lasten kanssa siivoukset ja eipä ole ennen mulla noin innokkaita apulaisia ollut, kun saivat ihan omilla mopeilla ja liinoilla siivota! Meillä lapset ovat aina tykänneet auttaa siivouksessa ja niin tälläkin kertaa, mutta kuulema oli paljon kivempaa kun oli omat välineet. Mopit heilui ja pölyt lähti :) Ihania pikkuapulaisia <3 Lupasin kaupasta jotkut kivat yllätykset kun olivat niin ahkeria. Vielä ruokakauppaan illan päälle ja sitten saa viikonloppu tulla.

Ajattelin esitellä teille uudet lautaset jotka ostin H&M Homesta. Olen itse ihastunut kovin lautasten mustavalkoiseen kuviointiin ja samaa sarjaa olevia kulhoja on vielä neljä kappaletta paketissa, joka saapui eilen. Tilauksen mukana oli kaikki mitä tilasinkin, hyvä hyvä! Sen verran aukaisin pakettia että vilkaisin niitä mattoja ja ah, kuinka nätit ne ovat! Kerkesin siis tässä välissä, kun tilaustani odotin, käydä paikan päällä H&M:llä ja nämä lautaset oli ihan pakko vielä ostaa. Toinen puolisko oli kyllä sitä mieltä että eikö meillä lautasia oo jo ihan tarpeeksi. Löytyykö sinulta tätä uutuussarjaa? 

4.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

KIVAA WEEKENDIÄ!!