Tuskailin sen varjostimen kanssa, jota kokeilin ruokailuryhmän päälle, lisää voit lukea täältä postauksesta. Nyt kun pääsin Ikeassa käymään niin hankin keittiöön sen oikean kattovalaisimen. Tarkoitus oli ostaa uutuustuote NYMÖ-varjostin, mutta kun näin sen paikan päällä niin vaihdoinkin lennosta toiseen. Aina ei kuvista hoksaa millainen tuote on :) NYMÖ on itse kasattava ja se ei ollut läheltä katsottuna niin siisti mitä tämä. Jäi sellaisia pieniä rakoja varjostimen ja metallisen kehikon väliin ja kun meillä pöydän ympärillä istuu noinkin lähellä valaisinta, niin raot olisivat näkyneet liian hyvin. Joten päädyin tähän JÄRA-varjostimeen, halkaisija 55 cm. Varjostin on vitivalkoinen ja valot päällä juuri oikean värinen eikä ole kellertävä. Nappi ostos siis! Mukaan lähti myös kevään ensimmäinen hortensia ja nyt nuput ovat auenneet kukkaan <3

12.jpg

11.jpg

13.jpg

Haluan kiittää teitä vielä kommenteista eteispostaukseen, KIITOS <3 Oli ihana huomata miten moni teistä tykkäsi uudistuneesta ilmeestä ja mustasta seinästä :) Aurinkoista päivää!

PS. Kevätmessujen lippuarvonta käynnissä blogissani täällä, vielä tämä päivä aikaa osallistua.

10.jpg