8-horz.jpg

9-horz.jpg

12-horz.jpg

14-horz.jpg

15-horz.jpg

20-horz.jpg

Minun oli tarkoitus postata tänään jotain ihan muuta, mutta ulkona oli niin ihana ilma että oli pakko ottaa kamera mukaan ulos ja ihastella kameran linssin läpi luontoa. Tehtiin pieni piknik ulos ja syötiin ulkona eväät. Kisukin (kuvassa) paistatteli turkkiaan rappusilla ja yritti saalistaa perhosia.

Luonnonkiviä lisäsin talon sokkelin ympärille, leikkasin pensaiden ja puun oksia ja haravoin loput risut ja moskat pihasta.  Piha on nyt valmiina ensi kesän istutuksia varten. Huomattiinpa tuossa että sepelikuormakin pitäisi pihalle tilata, kun maa on painautunut talven aikana. Pihalla riittää aina puuhaa ja se onkin yksi asia mitä rakastan omakotiasumisessa. Tulevana kesänä rakennetaan myös katos osaan takaterassia ettei tarvitse roudata pehmusteita sadepäivinä sisälle. Ei lopu hommat kesken tässä talossa! Mites siellä, joko on piha siistitty tai parveke putsattu kesäkuntoon?