102.jpg

101.jpg

103.jpg

Tänään on laitettu terassia kuntoon. Pesin painepesurilla molemmat terassit, niin etu- kuin takapihankin terassin. Puita on edelleen aika paljon talon ympärillä ja voi sitä havunneulasten määrää mikä oli terassin rakoihin talven aika kertynyt! Tarkoitus olisi vielä kaataa ainakin kymmenen puuta pihalta pois. Nyt on putipuhdasta ja sen kunniaksi kannoin sohvaryhmän takaterassille ja istutin kevään ensimmäiset orvokit ruukkuihin. Pääsiäiseltä oli jäänyt pala piirakkaa, joten nautiskelin sen kahvin kera urakan päätteeksi aurinkoisessa säässä. Tuli muuten jo ihan kesäfiilis <3

9.jpg

104.jpg

Sain arkikuvahaasteen Blondilta Checklist-blogista. kiitos kaunis :) Tarkoituksena on postata viitenä peräkkäisinä päivinä kuva arkipäivän elämästä ja haastaa mukaan viisi uutta bloggaajaa. Eli tässä ensimmäinen arkikuva-postaus ja haastan tänään bloginaapurini Marikan Kolmen tähden kodista :) Kuvia tuli nyt enemmän kuin yksi, mutta en vaan malttanut olla räpsimättä. Viimeinen kuva on muuten samalla räpsäisty toiseen haasteeseen eli 10 kuvaa kesään, enää kaksi kuvaa jäljellä. Nautitaan näistä upeista keleistä!