Niin upean löydön tein kirpparilta että hymyilin koko matkan kotiin tullessa, okei vieläkin hymyilyttää :) Facebookin puolella näytinkin jo maistiaisia eilen. Senkki! Ihana senkki ja niin hyvässä kunnossa, lakkaa ehkä kaipaisi päälle, mutta nyt kun olen katsellut sitä pari päivää niin en ainakaan vielä tee sille mitään. Puhdistin vain hyvin sisältä ja päältä. Ja nuo upeat jalat, oi oi!

5.jpg

3.jpg

4.jpg

Tykkään kun pinta on jostain kohti hieman kulunut. En kehtaa edes sanoa miten edullisesti senkin sain, ihan pilkkahintaan. Ja samalla kun päätin että senkki tulee majoittumaan olohuoneeseen (eihän mulla ollut sille valmiiksi katsottuna paikkaa) niin siinähän meni koko olkkarin järjestys täysin uusiksi. Yksin raahasin tavarat paikoilleen kun en malttanut odottaa että mies tulee töistä kantoavuksi. Tällaista järjestystä ei ole vielä olohuoneessa nähtykään ja onneksi hoksasin että sohvan voi laittaa noinkin.

1.jpg

Piti saada lisää mustaa senkin päälle joten mies kävi spreijaamassa kehykset mustaksi ja lapset taiteili hienot piirrokset kehysten sisään <3 Olen yrittänyt netistä googlailla vastaavaa senkkiä mutta vielä en ole löytänyt samanlaista. Miltähän luvulta tämä mahtaa olla.

OIKEIN RIEMUKASTA JA ILOISTA VAPPUA TEILLE KAIKILLE! Aamulla pullotin siman (matti myöhäinen), saa nähdä kerkeääkö rusinat pintaan huomiseen mennessä :)