Minulla on ollut kauan haaveena Seppo Kohon Octo valaisin olohuoneeseen. Monta vuotta sitten tein haavekollaasin tänne blogiin ja sama valaisin keikkui silloinkin listalla eikä se sieltä pois lähde. Finnish Design Shopista* saisi nyt yli 500 euron ostoksista 100 euron alennuksen kampanjakoodilla ADFF241785. Eli Octolle jäisi hintaa alennuksen jälkeen 529 e. Tuo valkoinen houkuttelisi kovasti, mutta myös koivunvärinen on vaihtoehtona. Luulen silti kallistuvani valkoiseen. Secto Designin valaisimista Octon muoto sykähdyttää aina vain, oi voi!

nimet%C3%B6n.jpg

Mitä mä teen?! Onko kellään lukijalla Octoa, olisi kiva kuulla plussia ja miinuksia. Vai voiko valaisimesta edes löytää miinuksia :) Mieheltä kun kysyin niin vastaus oli: Kuka hullu laittaa valaisimeen yli viissataa euroa! Minä jotenkin arvasin jo vastauksen :D Miehet! En minäkään tajua noita monen tonnin moottorivehkeitä meidän pihalla ;)  

Postaus sisältää mainoslinkin*

AURINKOISTA PÄIVÄÄ JOKAISELLE!