10.jpg

Paviljonkiin asennettiin verhot ja katos tytön kanssa. Somistusta vielä tulossa, mutta odottelen lämpimämpiä ilmoja, ensi viikolle luvattu nimittäin vesisadetta. Pari vuotta sitten ostettiin paviljonki ja olen tykännyt siitä tosi paljon! Kovia se on kyllä kokenut, kerran lensi metsään asti myrskyn voimasta. Ihan palasina oli keskellä metsää. Olin jo heittämässä sitä pois mutta mies hitsasi sen kasaan ja hyvin on hitsaukset pysyneet.

Pihalta bongattiin myös pieniä tulppaanin alkuja! Ihania! Ja enpä muistanutkaan että noin paljon niitä istutin viime syksynä :) Hyvin ovat lähteneet kasvuun. 

11.jpg

15.jpg

Lapset kastelivat sepeliä sitä mukaa kun me levitettiin mursketta pihalle. Sain minäkin vesisuihkun kun en huomannut katsoa mihin kävelen :D Pihatöiden jälkeen oli kiva laittaa grilli tulille ja nauttia takaterassilla auringonpaisteesta, herkutella salaateilla ja grilliruoalla. Tuo tekemämme terassinpöytä on nyt tosi hyvän värinen, juuri tuollaista kelottunutta pintaa halusinkin siihen.

16.jpg

14.jpg

12.jpg

Haastan tänään Syhinä-blogin kertomaan arjestaan kuvin viiden päivän ajan ja jokaisena päivänä haastetaan eri bloggaaja mukaan :) Minusta on mukava kurkata toisten arkeen postausten muodossa, tykkäättekö te muuten lukea blogeista arkijuttuja? 

Oikein lämmintä lauantain jatkoa kaikille! Mikä ilma ulkona <3 <3