3.jpg

Miten iloinen sitä onkaan ihan pienistä arjen asioista kuten siivotusta kodista ja puhtaan valkoisesta matosta. Olin aivan varma että matto ei enää valkoista päivää näe. Käytin sen pesulassa ja olen kyllä erittäin tyytyväinen! Siitä lähti niin tussit, kahvit kuin nokitahratkin :) muuten olisin pessyt maton itse mutta se on niin iso että en ala sitä kuivaamaan sisätiloissa. Mies sanoi että ostetaan musta matto ja laitetaan valkoinen vasta sitten kun lapset ovat vähän isompia. No sehän se olisi järkevin ratkaisu, mutta minkäs teet kun valkoinen väri miellyttää. Ja ei ne lapset sitä kahvia mattoon sotkeneet ;)

Eilen meillä oli siis siivouspäivä niin sisällä kotona kuin leikkimökissäkin. Siinä välissä ehdittiin lasten kanssa pelaamaan mölkkyä. Yksi siivousjuttu kotona on vielä tekemättä.. nimittäin ikkunoiden pesu. Onko pakko? 

1.jpg

2.jpg

Pääasia että leikkimökki on nyt siivottu ja lapset pääsevät sinne touhuamaan. Arkikuvahaasteen sain Checklist-blogista ja haasteessa on siis tarkoitus kertoa omasta arjestaan viiden päivän ajan kuvilla varustettuna ja haastaa joka päivä mukaan eri bloggaaja. Tänään haasteen heitän at home-blogiin! Otatko Jaana haasteen vastaan :)