Mattamustaa spraytä, lasipurkkeja kansineen (kurkkupurkkeja, hillopurkkeja tms.) kivat nupit ja porakone, siinä tarvittavat välineet. Meillä lapsilla, varsinkin tytöllä on todella paljon kaikkea pientä tavaraa ja mistään ei voi luopua, kaikki pitää säilyttää. Onko tuttua? :) Oli siis keksittävä pikkutavaroille paikka. Korulaatikot on jo aivan täynnä. Pinnejä, hiuslenksuja, käsikoruja, kaulakoruja, nilkkakoruja..niitä löytyy :D Yritin muistella että ei minulla vaan tuon ikäisenä ollut noin suurta koruvarastoa, tyttö on vakaasti sitä mieltä että kyllä prinsessalla pitää riittävä määrä koruja olla ;) Niimpä niin! 

26.jpg

28.jpg

Nyt lopuille tavaroille löytyi paikka ja ajattelin tehdä vielä muutamia purkkeja lisää kun nuppeja vielä jäi. Kunhan ensin saadaan tyhjennettyä parit lasipurkit :) Tänään on luvattu aurinkoista säätä melkein koko Suomeen, nautitaanhan ihanasta päivästä <3

Oikein hyvää viikonloppua!

27.jpg