Heippa! Me on täällä askarreltu sängynpäätyä meille :) Siitä tuli upea ja juuri sellainen millaisena sen päässäni näin <3 Olen haaveillut itse tehdystä valkoisesta sängynpäädystä jo monta vuotta ja nyt me vihdoin tehtiin se vierashuoneen sänkyyn. Valkoista keinonahkaa, vaahtomuovia, nappeja, mitta, kynä, porakone, niittipyssy, rautalankaa ja vaneria. Siinä sängynpäätyyn tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Miehen kanssa yhdessä tämä tehtiin sen jälkeen kun olin suunnitellut mihin kohtaan napit laitetaan. Siinä olikin miettiminen, nappien paikoissa :) Halusin päätyyn 20 nappia ja kova hommahan se oli mittailla tarkalleen paikat napeille ja vielä merkata kohdat vaneriin, vaahtomuoviin ja kankaaseen, mutta kyllä ehdottomasti kannatti! Tuli siitä niin upea lopputulos.

6.jpg

Pääsin tekemään yhteistyötä Etolan kanssa ja heidän valikoimastaan löytyi aivan ihanaa, puhtaan valkoista keinonahkaa, johon ihastuin heti. Keinonahkaa saa tilattua myös mustana. Leveydeltään nahka on 140cm ja he leikkaavat sinulle juuri sen pituuden mitä tarvitset. Meidän sängynpäädystä tuli 160cm leveä ja alle metrin korkea. Pehmusteena käytettiin jämäkkää vaahtomuovia, paksuudeltaan 7cm. Vaahtomuovia saa Etolalta eri paksuisena ja määrämittaan leikattuna. Halusin ehdottomasti päädyn joka on leveämpi kuin sänky ja pääty alkaa lattiasta. Nyt sänky näyttää leveämmältä päädyn ansiosta ja viimeistelee koko ilmeen. Etolasta löytyy paljon kaikkea kivaa niin kotiin kuin puutarhaankin!

4.jpg

2.jpg

1.jpg

Olen niin iloinen että meillä on nyt vierashuoneessa kaunis sängynpääty ja varmasti myös vieraat tykkäävät! Tykkäätkö sinä?

Postaus toteutettu yhteistyössä Etolan kanssa. 

5.jpg