Löysin kauniin, täydellisen valkoisen sävyn eteisen seiniin. Tikkurilan sävy Höyhen, F487. Ostin ensin koepurkin, vaikka olinkin jo nähnyt livenä miltä sävy näyttää seinässä. Liuskassa sävy näyttää hieman harmaalle, mutta seinässä se onkin valkoinen. Aivan ihana sävy mielestäni ja nyt tekisi mieli maalata KAIKKI kotimme seinät Höyhenellä. Maalausurakka on muutenkin edessä, koska rakennettuamme talon viisi vuotta sitten, maalasimme silloin talon seinät ja sen jälkeen niille ei ole tehty paljon mitään. Seiniin on tullut jälkiä, joita pitäisi nyt paikkailla ja helpommalla pääsee kun vetää kaikki seinät kerralla uuteen maalipintaan. Tässä olisi oiva vaihtoehto! 

51.jpg

50.jpg

2.jpg

Vielä muutama arkipäivä ja sitten on taas pyhäpäivä keskellä viikkoa, reipasta viikkoa teille kaikille! Lauantaina suuntaamme ylioppilasjuhliin, koko perheelle on vaatteet katsottuna valmiiksi mutta minun mekkoni se vielä odottelee kaupassa, voi kääk, pitikin jättää viime tippaan! Löytyyköhän sieltä enää mitään vai joko parhaimmat on viety?