23.jpg

Kevään ei innostavin homma on nyt hoidettu, nimittäin ikkunoiden pesu. Keväisin ja syksyisin meillä pestään ikkunat, joita löytyykin muuten täältä ihan kiitettävästi :) Ensimmäistä kertaa ikkunoiden pesu tuntui mukavalta ja siitä saan kiittää apuriani. Niin ja miehelle kiitokset myös, hän toi tämän kaupasta. Monen olen kuullut kehuvan laitetta, mutta jostain syystä se on silti jäänyt kaupan hyllylle.

Ihka ensimmäisen Mårbacka-pelargonian hankin ikkunan eteen ja kunhan ilmat lämpenevät niin vien sen ulkoilemaan. Haalean vaaleanpunainen väritys, minun lempparini.

21.jpg

24.jpg

Ääneen ihmettelin ikkunoita pestessäni miksen ole aiemmin hoksannut hankkia pesuria! Siis niin kätevä. Innostuin pesemään kaikki peilitkin mitä talosta löytyy ja lupauduin mummonkin ikkunat pesemään :) Löytyykö sinulta ikkunanpesuapuri? Lämmin kiitos vielä teille kaikille jotka kommentoitte DIY-sängynpääty postaukseen <3 Kiva kuulla miten moni tykkäsi tekemästämme päädystä.

22.jpg