36-horz.jpg

30-horz.jpg

31-horz.jpg

Voi vitsi miten upeista ilmoista me ollaan saatu nauttia koko alkuviikko! Kunnon kerros aurinkorasvaa ja hattu päähän niin kylläpäs on ollut kiva ottaa aurinkoa pihalla samalla kun on aherrettu puutarhan kimpussa. Tänään onkin tiedossa pihan siivoamista, sen verran eilinen myrsky sotki pihaa. 

Myrsky saapui ihan yhtäkkiä ja täytyy sanoa että oikeasti pelotti, pelkään ukkosta. Ja lapsille tietenkin yritin näyttää että ei yhtään pelota :D Siihen vielä päälle kamala tuuli ja sade, puut huojui talon päällä. Onneksi myrsky meni yhtä pian ohi mitä tulikin ja säästyttiin vahingoilta.

Nämä kuvat on otettu paria tuntia ennen myrskyn saapumista, silloin ei ollut tietoakaan tuulesta tai salamoinnista. Lapset pulikoi uima-altaassa ja minä istutin tuijia ja muita puita pihalla. Ihanaa kun kesä saapui jo toukokuussa. Sen kunniaksi haettiin kesäkukkia leikkimökin eteen ja terassille. Ja istutettiin siemenet kasvimaalle, jospa sato olisi yhtä hyvä kuin edellisinä vuosina. Mukavia hellepäiviä! Loppuun vielä toukokuun kuva 10-kuvaa kesään haasteeseen. Se onkin ensi kuussa viimeinen kuva haasteeseen liittyen. 

34.jpg