Juhannusviikko alkoi tiistaiaamuna takan lämmityksellä ja kynttilöiden sytyttämisellä. Aika erikoista näin kesäkuun loppupuolella! Mites siellä? Minä puin aamulla villasukatkin jalkaan kun tuntui että varpaat paleltuu :D Jyskistä tein kivan aleostoksen viime viikolla. Lyhty oli tarkoitus matkata valmistuneelle takaterassille, mutta sään kylmetessä jätinkin lyhdyn sisälle. Kerkeäähän sen siirtää myöhemminkin terassille. 

51.jpg

 

50.jpg

Tänään ollaan sisätiloissa ja nautitaan takan lämmöstä kun ulkona sataa vettä. Ihana kun voi vaan olla ja ottaa vaikka päiväunet jos siltä tuntuu. Illalla tiedossa vielä maalausta remonttikohteessani, tällaiset sadepäivät ovat omiaan siihen hommaan :) Huomenna ajattelin olla viisas ja tehdä juhannusostokset jo hyvissä ajoin ettei tarvitse perjantaina lähteä kassoille jonottamaan. Kuinkahan moni muu ajattelee samoin :D Kiireetöntä ja toivottavasti aurinkoista viikon jatkoa toivottelen kaikille!

52.jpg