11.jpg

Tässä vinkki jolla saa luotua kattaukseen luonnon tunnelmaa eikä maksa mitään. ( riippuu tietenkin löytyykö pihalta tarpeeksi paksua koivunrunkoa :)) Vuosia sitten kun menimme naimisiin, meillä käytettiin hääkattauksessa koivusta tehtyjä alustoja lautasten alla. Silloin tykkäsin paljon luonnonmateriaaleista, ihan kuten nykypäivänäkin ja siitä se idea lähti, koivun kauniista väreistä :) Mies sahasi moottorisahalla tarvittavan määrän kiekkoja ja osa on vieläkin tallessa muistona päivästä <3 Nyt teimme uudet kiekot takaterassin pöydälle.

12.jpg

 

16.jpg

 

15.jpg

 

13.jpg

Pieni hionta kiekkojen päältä riittää, mutta välttämättä ei tarvitse hioa ollenkaan. Nyt on terassilla kiva syödä ja alusta on tosi tukeva. Huomasin muuten juuri kuvia katsellessa että tuollahan on kaikki itse tehtyjä paitsi mustat Ikean tuolit :D Toinen betonipenkki on muuten tuloillaan, tänään tehtiin jo muotit valmiiksi. Innolla odotan uuden penkin valmistumista. Penkki menee valmistuttuaan etuterassille. Ainakin sään puolesta pitäisi kuivua nopsaan, kunhan saadaan valut tehtyä. 

10.jpg

 

14.jpg

Kyllä maistui ruoka hyvälle ulkona <3 Lämpöistä viikon jatkoa sinulle!