22.jpg

 

20.jpg

 

21.jpg

Tämän kesän kauneimmat kukat ovat ehdottomasti pioni ja hortensia, kaksi suosikkiani. Hortensia viihtyy etuterassilla puolivarjossa ja onkin kasvanut paljon näistä kuvista. Kesän ensimmäiset pionit ostin eilen maljakkoon ja nuput aukesivat yön aikana. Oman pihan pionit ovat vasta ihan pienillä nupuilla. Ensimmäiset pionit jotka istutin jo, olisiko ollut kolme vuotta sitten, niin niihin ei ole tullut vielä kertaakaan kukkia. Myöhemmin istutettuihin tulee joka vuosi, mutta en tiedä mikä ihmelaji tuo yksi on kun kukkia ei näy.

Meillä jatkuu viikonloppu terassin kaiteiden teossa. Maalasin ne valmiiksi ruiskulla, joten nyt ei tarvitse kuin kasata ja nostaa paikoilleen. Ihanaa, kun takaterassi alkaa kohta olemaan valmis. Huippukivaa viikonloppua teille ja lämmin kiitos edellisiin postauksiin tulleista kommenteista :) DIY-juttuja luvassa lisää kesän mittaan.